top of page
OP EIGEN KOERS

DE PODCAST

Het was een druilerige woensdagmiddag en ik drukte op de bel bij Harald. Dat deed ik wel vaker, want ik werkte destijds bij hem in de buurt. Harald was ooit mijn coach. Ook wel een beetje mijn reddingsboei tijdens mijn 'crisis' een aantal jaar geleden. En toen hij me vakkundig op het droge had geplaatst, groeide er langzaam een vriendschap. Zodoende meldde ik me destijds dus regelmatig bij hem om even bij te praten. Thema's uit de filosofie en psychologie kwamen vaak aan het licht. Dingen die ons allebei mateloos fascineren. 

Dit keer belde ik bij hem aan met 2 microfoons onder mijn arm.


'We gaan een podcast maken, Har.'  En toen is 'Op Eigen Koers' geboren. Maart 2022  kwam onze eerste aflevering online en ondertussen verschijnen we om de week met een nieuwe aflevering. 

'Op Eigen Koers' begon vanuit de wens om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier mee te nemen in onderwerpen die dichtbij de ziel liggen. De liefde, existentie vraagstukken, trauma. Alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling schuift ongeveer wel voorbij. We benaderen niks vanuit platte theorie. We delen inzichten die zijn doorleeft. Met wat Amsterdamse, hoekige, brutale eerlijkheid vanuit mij in combinatie met de Brabantse, wijze (filosofische) woorden van Harald proberen we je mee te nemen in de dingen die ons mens maken.

  • Instagram
bottom of page