top of page

OVER

Ken je dat? Zo een gevoel dat je anders bent dan anderen? Niet per se beter hoor, maar wel anders. Ik was dat kind dat moeilijk vriendjes maakte. Het leven ingewikkeld vond. Ontzettend zoekende was.. Mijn fascinatie voor de psyche en alles wat daarbij hoort was dan ook al in mijn vroege bestaan geboren.
Dan zou je denken dat er een opleiding psychologie volgt, maar het werd de topsport. En heel eerlijk, dat is al een volwaardige opleiding op zichzelf. 4 Wereldtitels rijker en 2 kruisbanden armer besloot ik mijn wakeboard in 2013 aan de wilgen te hangen en alle ervaring tot dan toe te vangen in een methodiek waar ik anderen mee kon helpen. Zo geschiedde.. Ik heb 8 jaar lang met plezier een coach studio gerund en met mijn team veel resultaat gecreëerd met de honderden cliënten die ons pad zijn gekruist. 

Maar ik had dit vak nooit kunnen beoefenen als ik zelf niet meermaals onderuit was gehaald door het leven. Het zwarte gat, verslavingen, een scheiding, een faillissement, liefdesbang..
En dan kan je een coach zijn, veel weten, soms is het goed om even op de rem te trappen en jezelf kritisch te confronteren. Want ook ik bleek gewoon mens te zijn. 
3 Jaar lang heb ik rondgezworven in de krochten van mijn ziel. Heb een nieuw fundament moeten leggen om het leven aangenamer voor mezelf te maken, zodat ik andere mensen bij hetzelfde kan helpen.


En hier ben ik weer.. In een nieuw jasje en een stuk wijzer.
Helemaal klaar om jou te helpen bij je vraagstuk(ken).
bottom of page