top of page

PERSONAL COACHING

Weet je? Groei is pijnlijk. Verandering is pijnlijk. Maar niks is zo pijnlijk als vastzitten op een plek waar je niet wil zijn! 

Voor welke ga je kiezen?

Ik kom uit de wereld van topsport. Dat betekent dus ook dat resultaat creëren met mijn cliënten in mijn praktijk het allerbelangrijkst is. 

Ik zoek altijd naar de meest effectieve manier om van A naar B te komen met mijn cliënten en dan krijg je al snel te maken met brutale eerlijkheid. Dat wil niet zeggen dat ik geen compassie heb voor de binnenwereld van mijn cliënten. Sterker nog: daar zit alle informatie. Maar op het moment dat je beslist om mij als coach in handen te nemen, kies je voor iemand die je helpt bij het creëren van een nieuwe realiteit. En dan moet je het durven de lens op jezelf te zetten:

 

Een appèl te doen op persoonlijk leiderschap.

En als je die bereidheid hebt, is alles mogelijk. Dan kunnen we gaan kijken naar hoe je in onwerkbare patronen terecht komt, maar zal ik je ook dat zwarte woud weer uit leiden!

Ben je er klaar voor?

IMG_5896_edited.jpg

S P E C I A L I S A T I E S

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Dit vakgebied is breed. Ik ben dan ook breed georiënteerd. Waarom? Omdat ik heel veel ervaring heb op dit gebied. Als topsporter, als ondernemer, als coach, als partner. En ik heb het heel vaak verprutst. Zo heb ik geleerd dat in winnen helemaal geen lessen zitten. Maar alles verliezen zit vol met lessen. De grootste existentiële levensvragen zijn bij mij niet alleen bestudeerd, maar ook doorleeft. Aanspraak kunnen maken op je veerkracht, persoonlijke verantwoordelijkheid en commitments brengen je altijd weer op weg. Daar help ik je bij!

 

Ondertussen coach ik al bijna 10 jaar mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Want daar begint het.

Ben je bereid de verantwoordelijkheid te pakken voor jouw aandeel in het geheel?

Ben je bereid om de relatie met je partner te ontleden?

Ben je bereid om jouw rol als ondernemer/leider te bevragen?

Ben je bereid om verantwoordelijkheid te pakken voor je gezondheid?

Ben je bereid om all-in te gaan als het gaat over de kwaliteit van je leven?

Het begint allemaal met brutale eerlijkheid naar jezelf. Als je owned waar je nu staat, slachtofferschap durft los te laten, je eigen aandeel kan omarmen, kan je stappen richting B maken.

Joggen op strand

EETPROBLEMATIEK/VERSLAVINGEN

Eetproblemen, verstoorde lichaamsbeelden, overgewicht, verslavingen..

In mijn tijd als Personal Trainer ben ik veel met mensen in aanraking gekomen die worstelen hun gezondheid. Nog maar te zwijgen over de 16 jaar waarin ik heb geworsteld met boulimia nervosa en een grote verslavingsgevoeligheid heb.

Het is nooit mijn ambitie geweest om een fysieke trainer te zijn en mensen te voorzien van kant en klare train- en/of eetprogramma's. Wel om mensen te helpen bij het ontwikkelen van gezonde eet- en beweegpatronen. Dat kan alleen maar door naar de kern te gaan van wat dat in de weg staat!

Worstelen op dit gebied is niet nodig en ik zie het als mijn morele plicht om andere mensen te helpen bij het terugvinden van hun authenticiteit, zodat verslavingen niet meer nodig zijn om grond onder de voeten te voelen.

RELATIECOACHING

De liefde.... Wat is ze mooi! En soms ook hartstikke ingewikkeld, vind je niet?

In relatiecaching zijn we niet per se bezig met het oplossen van conflict. Veel interessanter is waarom onderliggende, onbewuste dynamieken de show runnen. Zodra we een licht gaan zetten op de 'ondertiteling' van de relatie, kan je pas constructief iets fijners met elkaar creëren. 

Jong paar thuis

TARIEVEN

Coaching is iets wat draait om afstemming. Mocht je na het omspitten van mijn website denken: 'ik wil in gesprek', dan kan dat!

Ik maak graag telefonisch kennis met je en dat

gesprek is uiteraard gratis.

Mocht je daarna een goed gevoel hebben en willen doorpakken, zijn de sessies  €115,00  per uur.

Locatiegaarlem.jpg
bottom of page